Pécs – Vasas ipari ingatlan

Az ingatlan leírása

 

Az ingatlan Budapesttől 200 km-re-délnyugatra helyezkedik el, a baranyai megyeszékhelyen, Pécsett. Megközelítése gépkocsival az M6/M60-as autópályán, valamint a 6-os számú főúton lehetséges.

A város külterületi határán, a városközponttól 14 km-re északkeletre, Petőfi aknán helyezkedik el. Környezetében felhagyott ipari területek és erdőterületek vannak. Aszfaltozott úton közelíthető meg.

A területen összesen 6 db különálló épület található.

 

Egyéb információk

A terület a jellemzően ipari, energiaszolgáltatási és településgazdálkodási telephelyek, kereskedelmi szolgáltatási épületek, továbbá védőtávolságot nem igénylő mezőgazdasági majorok elhelyezésére szolgál.     
 
A területen az előző pontban felsoroltakon túlmenően kivételesen elhelyezhetők gazdasági célú épületeken belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek; továbbá 10 000 m2épület-szintterületet nem meghaladó kereskedelmi és szolgáltató épületek, valamint épületnek minősülő közlekedési építmények, ha  az OTÉK 31. § (2) bekezdésében előírtak betartása mellett azok meglévő épületek funkcióváltásával jönnek létre. Ilyen funkciójú meglévő épületek bővíthetők. 


Egyéb ipari zónán belül nem helyezhető el nagyhatótávolságú katonai radar.

általános adatok

 

Telek területe 27 594 m2
Ingatlan alapterülete 4 455 m2
Szintek száma n.r.
Közművek részlegesen rendelkezésre áll
Szabályozási környezet iparterület

 

telek

 

Területi besorolás
Egyéb ipari, gazdasági terület
Védettség
Maximális beépíthetőség max. 30%
Minimális teleknagyság min. 4 000 m2
Beépíthetőség max. 30%
Építménymagasság

 

épület

 

Szerkezet
Tető

 

 

közművek

 

Víz
Van
Villany Van
Gáz
Távhő
Optika
Szélessáv
Klíma
Szennyvíz
Csapadékvíz
Tüzivíz
Hulladék