Pécs – Vasas ipari ingatlan

Az ingatlan leírása

 

Az ingatlan Budapesttől 200 km-re-délnyugatra helyezkedik el, a baranyai megyeszékhelyen, Pécsett. Megközelítése gépkocsival az M6/M60-as autópályán, valamint a 6-os számú főúton lehetséges.

A város külterületi határán, a városközponttól 14 km-re északkeletre, Petőfi aknán helyezkedik el. Környezetében felhagyott ipari területek és erdőterületek vannak. Aszfaltozott úton közelíthető meg.

A területen összesen 6 db különálló épület található.

 

Egyéb információk

A terület a jellemzően ipari, energiaszolgáltatási és településgazdálkodási telephelyek, kereskedelmi szolgáltatási épületek, továbbá védőtávolságot nem igénylő mezőgazdasági majorok elhelyezésére szolgál.     
 
A területen az előző pontban felsoroltakon túlmenően kivételesen elhelyezhetők gazdasági célú épületeken belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épületek; továbbá 10 000 m2épület-szintterületet nem meghaladó kereskedelmi és szolgáltató épületek, valamint épületnek minősülő közlekedési építmények, ha  az OTÉK 31. § (2) bekezdésében előírtak betartása mellett azok meglévő épületek funkcióváltásával jönnek létre. Ilyen funkciójú meglévő épületek bővíthetők. 


Egyéb ipari zónán belül nem helyezhető el nagyhatótávolságú katonai radar.

IRÁNYÁR: 200 mill. forint

általános adatok

 

Telek területe 27 594 m2
Ingatlan alapterülete 4 455 m2
Szintek száma n.r.
Közművek részlegesen rendelkezésre áll
Szabályozási környezet iparterület

 

telek

 

Területi besorolás
Egyéb ipari, gazdasági terület
Védettség
Maximális beépíthetőség max. 30%
Minimális teleknagyság min. 4 000 m2
Beépíthetőség max. 30%
Építménymagasság

 

épület

 

Szerkezet
Tető

 

 

közművek

 

Víz
Van
Villany Van
Gáz
Távhő
Optika
Szélessáv
Klíma
Szennyvíz
Csapadékvíz
Tüzivíz
Hulladék