english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

SZMM-TP-2010/26

A STRABIL Kft. vállalatirányítási rendszerének kialakítása a versenyképesség növelése érdekében

A STRABIL Kft. 3.794.810 Ft-ot nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása című, GOP-2.2.1-09/1-2009-0272 azonosítójú pályázattal.

A projekt az Európai Unió támogatásával, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A STRABIL Kft. a projekt keretében vállaltirányítási rendszert kíván kialakítani versenyképessége növelése érdekében.

A projekt célja a menedzsment, a dolgozók és az ingatlanok bérlői számára szükséges információkat a megfelelő időben, megfelelő helyen, illetve formában biztosító, intranetes és internetes folyamatmenedzsment szoftver kialakítása, mely alkalmas a működés során keletkező információ tárolására, feldolgozására, nyilvános elérésének biztosítására, közös kommunikációs felület kialakítására.

A támogatás összege: 3.794.810 Ft

A projekt tevékenységei: A támogatásból a vállalatirányítási rendszer kiépítéséhez szükséges szerver- és kapcsolódó szoftverbeszerzés, rendszer-fejlesztés, felhasználói oktatás valósul meg.

A projekt megvalósítási időtartama: 2010.04.01-2010.12.31.

SZMM-TP-2010/26

A STRABIL Kft. a 2010. évben is indult a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ kezelésében „a Távmunka alkalmazásának támogatása” című pályázaton.

KÖZVETLEN CÉL: A STRABIL Kft. a megépülő innovációs és üzleti szolgáltató központ működéséhez a pályázaton 1 fő ún. „távmunkás” alkalmazásához nyert támogatást. A pr és marketing munkatársnak feladata a Pannova Ipari Park, az Innovációs és Üzleti Szolgáltató Központ, valamint az irodahotel marketing- és kommunikációs feladatainak ellátása, befektetők vonzása a marketing és értékesítés-ösztönzési akciók révén.

A támogatás összege: 681.990 Ft, amely a munkavállalók bértámogatására fordítható.

A projekt tevékenységei:

  • 1 fő „távmunkás” foglalkoztatása

A projekt megvalósítási időtartama: 2010.06.01-2011.10.30.

SZMM-TP-2009/36

A projektet a STRABIL Kft. a Szociális és Munkaügyi Minisztérium megbízásából a Budapesti Munkaerőpiaci Intervenciós Központ kezelésében „a Távmunka alkalmazásának támogatása” című pályázati támogatás keretében valósítja meg.

HOSSZÚ TÁVÚ CÉL: A PANNOVA Ipari Parkban komplex, minőségi szolgáltatásokat lehetővé tevő kiszolgáló létesítmények és telephelyek kialakítása, infrastrukturális fejlesztések, részben a meglevő létesítmények továbbfejlesztésével, méghozzá oly módon, hogy azok alkalmasak legyenek a szolgáltatások struktúrájának és mennyiségének növelésére.

KÖZVETLEN CÉL: A STRABIL Kft. a megépülő innovációs és üzleti szolgáltató központ működéséhez a pályázaton 2 fő ún. „távmunkás” alkalmazásához nyert támogatást. A szolgáltató iroda (irodahotel) e-asszisztense főleg irodavezetési feladatokat lát el. Kiemelkedő szerepet kap majd az ipari park pályázatíró és projekt menedzsere, akinek feladata többek között projektek előkészítése, teljes körű önálló lebonyolítása, menedzselése, továbbá döntés-előkészítő anyagok összeállítása, ezen felül pályázatfigyelés és pályázat előkészítés, megvalósítás, menedzselés.

A PANNOVA Ipari Parkba betelepülő cégek számára az e-asszisztens és pályázatíró szolgáltatás elérhetővé válna. Ezen szolgáltatások nem igényelnek állandó személyes jelenlétet. A vállalkozók e-asszisztensükkel infokommunikációs eszközökkel (pl.: VoIP) tarthatnak majd kapcsolatot. Az iroda-fenntartás és ügyintézés sem időveszteséggel, sem fix költséggel nem járna. A pályázat-figyelés, -írás és projekt menedzsment alkalmi jellegű munkát jelent egy-egy vállalkozásnál, így atipikus foglalkoztatás keretében kiválóan elvégezhető. Mindkét munkakör költséghatékony, mind a vállalkozásoknak, mind a munkavállalónak.

A támogatás összege: 1.293.800 Ft, amelyből a munkavállalók bértámogatása és a távmunkahely kialakítása finanszírozható.

A projekt tevékenységei:

  • 2 fő „távmunkás” foglalkoztatása
  • Eszközbeszerzés, „távmunkahelyek” kialakítása

A projekt megvalósítási időtartama: 2009.07.01-2010.12.31.

lablec
Akadálymentes verzió