english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

DDOP-1.1.1-2008-003

DDOP-1.1.1-2008-003

A projektet a STRABIL Kft. a Dél-Dunántúli Operatív Program „Az üzleti infrastruktúra (ipari parkok, inkubátorházak, barnamezős telephelyek) fejlesztése” című pályázati támogatás keretében „A dél-dunántúli régió legújabb ipari parkjának, a Pécs-Kővágószőlősi Ipari Parknak a fejlesztése” címmel valósítja meg.


HOSSZÚ TÁVÚ CÉL: Helyi adottságokra épülő, versenyképes gazdaság megteremtése, magas hozzáadott értéket előállító, magasan kvalifikált munkaerővel dolgozó, fejlett szolgáltatásokat nyújtó ipari park létrehozása Pécs-Kővágószőlősön.


KÖZVETLEN CÉL: A STRABIL Kft. célja a 2007. novemberében ipari park címet elnyert Pécs-Kővágószőlősi ipari terület fejlesztése, eredményes működtetése, melynek révén hozzájárulhat az itt működő vállalkozások versenyképességének javításához, a dél-dunántúli régió ipari szerkezetének átalakulásához, a vállalatközi együttműködések javításához. A Pécs-Kővágószőlősi Ipari Parkban komplex, minőségi szolgáltatásokat lehetővé tevő kiszolgáló létesítmények és telephelyek kialakítását, infrastrukturális fejlesztéseket tervez a pályázó, részben a meglevő létesítmények továbbfejlesztésével, méghozzá oly módon, hogy azok alkalmasak legyenek a szolgáltatások struktúrájának és mennyiségének növelésére.


A projekt költségvetése:256.295.003 Ft, amelyből az Európai Unió hozzájárulása 125.584.551 Ft, a teljes projektköltség 49%-a.

A projekt tevékenységei:


STRABIL Kft. a dél-dunántúli régió legújabb ipari parkjának, a Pécs-Kővágószőlősi Ipari Parknak az infrastrukturális fejlesztését kívánja megvalósítani az alábbi tevékenységek végrehajtásával:

  • Innovációs és üzleti szolgáltató központ kialakítása, berendezése, felszerelése és működtetése a meglevő irodaépület teljes körű átalakításával és felújításával
  • Alapinfrastruktúra fejlesztése keretében porta és beléptető rendszer építése;
  • Tereprendezés, parkosítás;
  • Minőségirányítási rendszer bevezetése: az ipari parki szolgáltatások magas színvonalú ellátásához a STRABIL Kft. nélkülözhetetlennek tartja a minőségirányítási rendszer bevezetését, amely a folyamatos visszajelzésein keresztül nyújt visszacsatolást az ipari parki szolgáltatások piaci igények szerinti fejlesztéséhez.
  • Hatékony marketing és kommunikációs tevékenység: az ipari park megismertetése, a szolgáltatások fejlesztése, új betelepülők szerzése és a bent működő cégek igényeinek jobb kiszolgálása céljából, valamint más szervezetekkel való együttműködés érdekében, kiemelve a támogatással kapcsolatos tájékoztatási kötelezettségeket.
  • Szakértői támogatás igénybevétele (műszaki ellenőr, projektmenedzsment): a referenciákkal rendelkező szakértők a projekt megvalósítás kockázati tényezőinek csökkentéséhez is jelentős mértékben hozzájárulnak.

A projekt megvalósítási időtartama: 2008.10.01-2010.04.30.

lablec
Akadálymentes verzió