english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

Baross Gábor Program

Baross Gábor Program

A Strabil Kft. a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által meghirdetett Baross Gábor programon (REG_DD_KOMP_09) 15.641.000 Ft-ot nyert „Innovációs kompetencia- és szolgáltatásfejlesztés” című, Pannova1 azonosító számú pályázatával, mely a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal finanszírozásával valósul meg.

A Strabil Kft. által működtetett PANNOVA Ipari Park inkubátor szerepet kíván betölteni az innovatív kis-, és középvállalkozások fejlesztése és fejlődése érdekében. E célokat elsősorban széles körű, magas szintű és folyamatosan ellenőrzött, helyben nyújtott szolgáltatásokkal, oktatási, képzési, képességfejlesztési és ismeretterjesztő tevékenységgel, uniós elvárásoknak megfelelő gazdasági környezet biztosításával, esetenként kedvezményes bérleti lehetőségekkel kívánjuk elérni. További céljunk az Európai Kutatási Térségbe való bekapcsolódás és az euroatlanti integráció elősegítése.

A fenti célok elérése érdekében nyújtottuk be pályázatuk a szervezet szakmai kompetenciáinak fejlesztése, a szolgáltatásaik színvonalának emelése érdekében.

Az ipari park e pályázat befejezését követően a régió gépipari cégei és a műszaki kutatóhelyek közti kapcsolatok szervezésével, pályázatírással, projekt- és klaszter menedzsment tevékenységgel, innovációs, iparjogvédelmi és szabadalmaztatáshoz kapcsolódó tanácsadással tervez közreműködni a vállalkozások innovációs projektjeinek megvalósításában, magas hozzáadott értéket képviselő, innovatív termékek, technológiák vagy szolgáltatások kifejlesztésében.

A támogatás összege: 15.641.000 Ft

A projekt megvalósítási időtartama: 2010.04.01-2012.03.31

lablec
Akadálymentes verzió