english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

Projektek

Újabb nyertes pályázat a STRABIL Vagyonkezelő Kft.-nél

A Strabil Kft. az Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal által meghirdetett Baross Gábor programon (REG_DD_KOMP_09) 15.641.000 Ft-ot nyert „Innovációs kompetencia- és szolgáltatásfejlesztés” című, Pannova1 azonosító számú pályázatával, mely a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal finanszírozásával valósul meg.

A Strabil Kft. által működtetett PANNOVA Ipari Park inkubátor szerepet kíván betölteni az innovatív kis- és középvállalkozások fejlesztése és fejlődése érdekében. E célokat elsősorban széles körű, magas szintű és folyamatosan ellenőrzött, helyben nyújtott szolgáltatásokkal, oktatási, képzési, képességfejlesztési és ismeretterjesztő tevékenységével, uniós elvárásoknak megfelelő gazdasági környezet biztosításával, esetenként kedvezményes bérleti lehetőségekkel kívánja elérni. A társaság további célja az Európai Kutatási Térségbe való bekapcsolódás és az euroatlanti integráció elősegítése.

A fenti célok elérése érdekében nyújtották be pályázatuk a szervezet szakmai kompetenciáinak fejlesztése, a szolgáltatásaik színvonalának emelése érdekében.

Az ipari park e pályázat befejezését követően a régió gépipari cégei és a műszaki kutatóhelyek közti kapcsolatok szervezésével, pályázatírással, projekt- és klaszter menedzsment tevékenységgel, innovációs, iparjogvédelmi és szabadalmaztatáshoz kapcsolódó tanácsadással tervez közreműködni a vállalkozások innovációs projektjeinek megvalósításában, magas hozzáadott értéket képviselő, innovatív termékek, technológiák vagy szolgáltatások kifejlesztésében.

lablec
Akadálymentes verzió