english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

Öt érv a Pannova Ipari Park mellett

  • Dinamizmus a PANNOVA Ipari Parkban. Célunk egy olyan koncentrált ipari termelő és logisztikai centrum létrehozása, amely idővel egy újraiparosodó térség fejlesztési központjává válhat, elősegítve a kis- és középvállalkozások betelepülését s szakmailag támogatva az innovációs kezdeményezéseket. A PANNOVA Ipari Park stratégiájában kiemelt szerepet kap a Horvátországgal való üzleti kapcsolatok kiépítése, együttműködési lehetőségek feltérképezése, klaszterek kialakítása.
  • Rugalmas működési feltételek. A PANNOVA Ipari Park, mint magánkézben lévő ipari létesítmény működéséből adódóan dinamikusan alkalmazkodik befektetői igényeihez, mind széleskörű szolgáltatásaiban, mind a szolgáltatások árának tekintetében.
  • Kiváló megközelíthetőség. A PANNOVA Ipari Park fekvéséből adódó jelentősége túlmutat a régió és az ország határain. A Közép- és Kelet-Európán átívelő, a lengyelországi Gdansktól, a horvátországi Plocéig öt országot összekötő, észak-dél irányú autópálya a 2010-ben megépülő M60-as gyorsforgalmi szakasszal kiváló kapcsolódási lehetőséget biztosít befektetőink számára. Az Ipari Parkban működő vállalkozások az úthálózat elkészültével a korábbinál dinamikusabban kapcsolódhatnak be az észak-déli és a kelet-nyugati irányú, teljes Európára kiterjedő kereskedelem vérkeringésébe.
  • Tudásközpont és multikulturális környezet. Pécs és a régió kétezer éves kultúrája és történelme kivételes helyszín hazai és nemzetközi vállalkozások letelepedéséhez. A jelen és a jövő kihívásaihoz alkalmazkodó Pécsi Tudományegyetem majdnem minden tudásterületet lefedő oktatási tevékenységével egyedülálló tudásbázist teremt a megfelelő szakemberek kiválasztásához.
  • Régiók metszéspontjában. A Mecsek dél-nyugati lábánál, gyönyörű környezetben fekvő létesítmény a régió jelentős úthálózatához és az észak-déli irányban, öt országon átívelő vasúti vonalhoz is kapcsolódik. Mindemellett Pécs és a déli határvidék vonzáskörzetében széles körben kiépített infrastruktúrának köszönhetően repülőtér és a tengeri vízi úthoz kapcsolható mohácsi Duna-kikötő is elérhető közelségben található.

Új honlapunk betekintést nyújt a PANNOVA Ipari Park életébe – ismerje meg szolgáltatásainkat, legújabb fejlesztéseinket, terveinket.

Ha sikerült felkeltenünk érdeklődését, forduljon hozzánk, fejlődjünk együtt!Bozsánovics Bernadette
ügyvezető
lablec
Akadálymentes verzió