english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

Miért érdemes idejönni?

  • A PANNOVA Ipari Park egymással ritkán érintkező régiók találkozásánál fekszik. Összekötő kapocsként funkcionál Nyugat- és Közép-Európa valamit a balkáni térség között, ezzel egyedülálló piaci pozícióhoz juttatva a nálunk letelepült vállalkozásokat.
  • Komoly lehetőség, hogy piacképes termékek és szolgáltatások megléte esetén a vállalkozások gyorsan kapcsolódhatnak az európai területi munkamegosztáshoz, közvetítői funkciókat építhetnek ki a nyugat-dél gazdasági tengely irányában, például a balkáni térség esetében.
  • A dél-dunántúli régió és ezen belül a PANNOVA Ipari Park kiaknázatlan lehetősége, hogy a felsőoktatási intézményeken alapuló tudásközpontok, a humán erőforrás képzése és az innovatív fejlesztések eredményeinek piacképességét elősegítse.
  • A térség kedvező természeti és társadalmi erőforrásai (átlagosnál jobban képzett munkaerő, magas arányú idegennyelv-ismeret) mindezidáig csak részben hasznosultak, teljesebb kiaknázásuk a térség új befektetőire vár.
  • Célunk a helyi adottságokra épülő versenyképes gazdaság megteremtése. Fontos számunkra a gazdasági aktivitás fokozása, a régió tőkevonzó-képességének növelése, a gazdaságfejlesztés endogén adottságokra való alapozása. Ennek érdekében együttműködünk a Munkaadók és Gyáriparosok Dél-Dunántúli Regionális Szövetségével (MGYDDRSZ), valamint a régió összes jelentős régiófejlesztésben érdekelt szakmai szervezetével.
  • Fejlesztéseink összhangban állnak a környezeti fenntarthatóság szempontjaival.

 

lablec
Akadálymentes verzió