english
Bejelentkezés
Kapcsolat Honlaptérkép Írjon nekünk! Irodahotel

Szabadidő és kultúra

Pécs és a régió kétezer éves kultúrája és történelme kivételes helyszín hazai és nemzetközi vállalkozások letelepedéséhez. Fekvéséből adódóan összekötő kapocsként funkcionál Nyugat- és Közép-Európa valamit a balkáni társég között, mind gazdasági, mind kulturális értelemben, ezzel egyedülálló piaci pozícióhoz juttatva a nálunk letelepült vállalkozásokat.

A környezet kulturális adottságai egyedülálló hangulatot teremtenek mind a régiónak, mind Pécs városának. Ezek mellett a környék minden szabadidős, szórakozási és sportolási lehetőséget kielégít a golftól a teniszig, a lovaglástól az extrém sportokig, a wellness pihenéstől az európai színvonalú bevásárló központokig. Mindezek mellett a régió méltán híres szőlő- és borkultúrájáról, a Villányi Borvidék markáns vörösborai világszerte ismertek.

Pécs oktatási intézményei szinte minden igényt kielégítenek. Kiváló intézményekkel rendelkezik a város a bölcsödétől az egyetemig. Számos kétnyelvű óvoda, iskola és egyéb multinacionális programokat kínáló intézmény működik Pécsen, mely lehetőséget teremt a felnövekvő generációk multinacionális környezetben történő felnevelésére.

lablec
Akadálymentes verzió